Pages

Subscribe:

23 Ocak 2013 Çarşamba

Avcı Usulü Biftek


Malzemeler

6 Parça biftek
200 Gr mantar
1 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet sivribiber
2 Çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem


Hazırlanışı
Biftekleri ızgarada veya teflon tavada arkalı önlü kızartın ve bir kenara koyun.
Uygun bir tencerede margarini eritin, yemeklik doğranmış soğanı ilave edip birkaç kez karıştırın.
Üzerine yıkanmış ve dilimlenmiş mantarları ekleyin ve 4 dakika karıştırak sote yapın.
İçine ince ince doğranmış sivribiberleri ve küçük kesilmiş domatesleri ilave edin.
Tuzunu ve karabiberini ekleyin, kapağını kapatıp biraz daha pişirin.
Bu sosu bifteklerin üzerine paylaştırıp, servis yapın.
Avcı Usulü Biftek yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız